Φόρτωση ...
the αriston project codex: Οδικός χάρτης προς την επιχειρηματική αυτονόμηση

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): CODEX

55.00   34.00 ()
Γιάννης Στεργής / 978-960-9658-02-7

Codex σημαίνει «κώδικας» και όταν μιλάμε για επιχειρηματική αυτονόμηση, αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιούμε την επιχειρηματικότητα ως χαρακτηριστικό στην ψυχή και την πρόθεση του κάθε ατόμου, είτε κυριολεκτούμε, λέγοντας ότι κάποιος έχει επιχείρηση, είτε όχι.

Η επιχειρηματικότητα υπάρχει και στη σχέση του υπαλλήλου με τον εργοδότη του, γιατί ο εργοδότης είναι ο πιο σημαντικός του πελάτης και, επομένως, η συμπεριφορά του υπαλλήλου διέπεται από στοιχεία επιχειρηματικότητας.

Επί της ουσίας, αυτό που προσεγγίζουμε με το βιβλίο πολύ τεχνικά και πολύ επιστημονικά είναι μια κινέζικη παροιμία που λέει «αντί να αγχώνεσαι για το αν έχεις αρκετά ψάρια να ταΐσεις τους φτωχούς, δίδαξέ τους πώς να ψαρεύουν».

Το αriston codex κωδικοποιεί βιωματικά τους μικρούς στόχους, τα baby steps που πρέπει να κατακτούμε κάθε μέρα, για να είμαστε επιτυχημένοι και να έχουμε λύσεις παντός καιρού. Είναι ένα βιβλίο αναφοράς (reference book), που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα βιβλίο οδηγό, το οποίο θα το έχουμε σε διάφορες φάσεις της πορείας μας step by step. Το αriston codex δίνει πολύ απλά και κατανοητά τα εφόδια για το πώς να διαχειριζόμαστε τη ζούγκλα, όποια και να είναι γύρω μας, από την παιδική ηλικία των 9 μέχρι τα 99.

Διδάσκει τη δεξιότητα του «αναλαμβάνω την ευθύνη της ζωής μου».

Στην τρέχουσα κρίση είναι το μόνο επίκαιρο βιβλίο, γιατί αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ότι έρχεται αντιμέτωπη πάρα πολύ βίαια με την ανάγκη να αναλάβει την ευθύνη της ζωής της.

980 Είδη

The αriston academy subscription

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): dic_sub

120.00 (148.80 με Φ.Π.Α. φορολόγησης)
Σεμινάριο κατάρτισης στη... Επιπλέον

Elaeon (Ελαιώνας)

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): Elaeon

1,200.00 (1,488.00 με Φ.Π.Α. φορολόγησης)

Πρόκειται για το πρόγραμμα Elaeon της The αriston Project.

Ελάχιστη ποσότητα για το "Elaeon (Ελαιώνας)" είναι 1".


Αντιγόνοι 11-22

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): ANTIGONOI

11.00

Η εφηβεία µου δεν ήταν ιδιαίτερα θορυβώδης, αλλά ως γνήσιος “αντίγονος”, στη ζωή µετά τα 11 χρόνια µου, ακύρωσα, πένθησα και ξαναέγινα φίλος µε ό,τι αποτέλεσε καθρέφτη στο βιολογικό, τον πνευµατικό και ουράνιο πατέρα µου. Ανενόχλητος και απερίσπαστος από “πολέµους διαδόχων”, µονοφθαλµίες και δυναστείες, εστιάστηκα στην υπέρβαση της Αντιγόνης του Σοφοκλή και ακύρωσα τη διαζευκτική δυαδικότητα του “ή το ένα ή το άλλο”, υιοθετώντας στα πάντα τη συνθετική δυαδικότητα του “και το ένα και το άλλο και ό,τι υπάρχει µεταξύ τους”. ...

500 Είδη

Τετράδιο βιογραφίας

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 9789609658003

22.00   19.80 ()
Ξεινός Γιώργος / 9789609658003
Τo «Τετράδιο βιογραφίας»... Επιπλέον